ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το κατάστημα “ΟΠΤΙΚΑ ΣΑΡΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ” ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 50 περίπου χρόνια, στο ίδιο με τώρα σημείο, στην οδό Ακαδημίας 85.

Στο κατάστημά μας θα σας δώσουμε συμβουλές και λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούν και αφορούν την όραση.

Η εμπειρία τόσων χρόνων περνάει από γενιά σε γενιά, δίνοντας μας ένα πλεονέκτημα που λίγα καταστήματα οπτικών έχουν πλέον.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούμε σε μηχανήματα και εξοπλισμό και η ύπαρξη παρακαταθήκης (stock) φακών στο χώρο του καταστήματος μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη παράδοση γυαλιών οράσεως που μπορεί να είναι και σε μία ώρα. (Το χρονικό διάστημα παράδοσης εξαρτάται από τη διόρθωση της συνταγής και τον τύπο του σκελετού που επιλέγετε).

Σε εμάς θα βρείτε σκελετούς από μεγάλους designers αλλά και από ανεξάρτητους σχεδιαστές, κάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε για το στυλ σας.

Η παράδοση των γυαλιών σας μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας ή στο εξωτερικό εάν αυτό είναι απόλυτα αναγκαίο.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ

Το κατάστημα οπτικών Σαρατσοπούλου, ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από 50 περίπου χρόνια, στο ίδιο με τώρα σημείο, στην Ακαδημίας 85.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
BOUTIQUE ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Προστατέψτε τα μάτια σας με ένα υψηλής ποιότητας ζευγάρι γυαλιών ηλίου και ταυτόχρονα ξεχωρίστε με το μοναδικό τους στυλ.

 

ΔΩΡΕΑΝ
ΕΛΕΓΧΟΣ
ΟΠΤΟΜΕΤΡΗΣΗΣ