Όραση

Το κατάστημα “Οπτικά Σαρατσοπούλου”  έχει εξειδικευμένους οπτικούς για να σας εξυπηρετεί καλύτερα και ταχύτερα.

Το κατάστημα  συνδέεται με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής φακών στην Ελλάδα (UNILENS, HOYA). Αυτό μας δίνει αμεσότητα και ταχύτητα στο χρόνο κατασκευής.

Σημειώστε ότι όσοι μας γνωρίζουν, μάς εμπιστεύονται απόλυτα στο θέμα των πολυεστιακών, στο οποίο έχουμε μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση.

Εφαρμογή Συνταγής

Η πολύχρονη πείρα μας και η μεγάλη συλλογή σκελετών, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καταλληλότερο ζευγάρι, προκειμένου να προσαρμόσετε τους βαθμούς σας ακόμη και σε γυαλιά ηλίου.

Οι φακοί που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι είτε μονοεστιακοί, για τη διόρθωση της μακρινής και κοντινής σας όρασης ξεχωριστά, είτε πολυεστιακοί και διπλοεστιακοί, για τη διόρθωση μακρινής και κοντινής όρασης ταυτόχρονα.

Υπάρχει η δυνατότητα για επιβεβαίωση της συνταγής γυαλιών οράσεως χωρίς όμως να αντικαθιστά την επίσκεψη στον οφθαλμίατρο.

Φακοί Επαφής

Η εμπειρία μας στην εφαρμογή φακών επαφής και η χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας για τις απαραίτητες μετρήσεις, εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα στη διόρθωση μακρινής ή μακρινής και κοντινής όρασης με φακούς επαφής (μονοεστιακοί, πολυεστιακοί, αστιγματικοί, διπλοεστιακοί, έγχρωμοι φακοί επαφής).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι φεύγοντας από το κατάστημά μας θα γνωρίζετε πλήρως τη χρήση των φακών επαφής ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά. Το κατάστημα μας εξειδικεύεται και στην εφαρμογή κερατοκωνικών φακών επαφής.

Μπορείτε να μας φέρετε τους φακούς επαφής για καθαρισμό. (Ο βιολογικός καθαρισμός των φακών επαφής απευθύνεται σε χρήστες ημίσκληρων ή ετήσιων μαλακών φακών επαφής).